Prèvia Jug - Atlètic-Barceloneta
@LENaquatics

El CN Atlètic-Barceloneta disputarà aquest divendres, 18 d’octubre, a les 19 h, la segona jornada de la LEN Champions League de waterpolo. El conjunt de Chus Martín s’enfrontarà al Jug a Dubrovnik.

Segon partit seguit lluny de Barcelona

El partit contra el Jug Dubrovnik serà el segon que disputaran els mariners lluny de la piscina de Sant Sebastià. En la primera jornada de la Champions, els de Chus Martín es van enfrontar i guanyar l’Spandau 04 a Berlín.

La intenció dels jugadors i tècnics de l’Atlètic-Barceloneta és aconseguir un segon triomf que els permeti continuar a la part alta del grup. Això sí, no serà un enfrontament fàcil. Chus Martín considera que “jugar fora de casa és molt complicat i aquest any hi ha rivals molts forts al nostre grup i un és el Jug”.

El VK Jug, amb pocs canvis

El conjunt de Vjekoslav Kobescak és un equip molt similar al de la temporada passada, que es va classificar per a la final a vuit. L’equip ha tingut la baixa de Maro Jokovic, però ha incorporat l’internacional Paulo Obradovic a la plantilla. A l’equip hi continua el barceloní Xavi García.