Després de tres derrotes consecutives, el Catalunya ha aconseguit trencar la mala dinàmica i ha guanyat el CD Waterpolo Navarra per 10 a 6. Gràcies a aquest resultat, s’asseguren matemàticament la permanència.

El Catalunya fa la feina

Des del primer minut, s’ha pogut palpar la necessitat del Navarra d’aconseguir la seva primera victòria. Dani Alvariño ha estrenat el marcador per al Catalunya, però poc després ha empatat Ruda Franco. La resta del quart ha tingut els locals com a protagonistes. Tres gols seguits de Vicenç Sousa i un altre d’Alvariño han encaminat els primers minuts, amb 5 a 1 al marcador.

Els navarresos han lluitat per no quedar-se endarrere amb un gol de Juan Munárriz i un altre d’Aitor Rodríguez, de penal. Però el Catalunya ha aprofitat un bon contraatac i Alvariño ha anotat tot sol davant del porter. Abans de marxar al descans, Pablo Chmyr s’ha encarregat d’allunyar l’equip al marcador, 7 a 3 favorable als locals.

El Catalunya aguanta

El Navarra ha sortit amb molta intensitat i ha aconseguit anotar el primer gol del tercer quart. Però poc després, un gol del jove Biel Gomila i un del capità, Raimon Santiveri, han fet que s’allunyessin per més del doble al marcador (9 a 4). Pablo Gómez ha fet el desè per als catalans. Els últims minuts del període han estat marcats per les accions dels porters dels dos equips. Enrique Cruz ha aturat un penal pels navarresos i el dels locals ha fet algunes parades destacades.

Els de Tato García han encarat, els últims minuts, sis gols per davant dels visitants. Però els navarresos no es volien despenjar del partit i no han deixat que el Catalunya allargués més la distància, i han anotat en dues ocasions. L’enfrontament ha acabat amb victòria dels catalans per 10 a 6.