El Mediterrani ha visitat el Catalunya amb baixes significatives, com la d’Iris Wolves o Clara Espar. Tot i això, han aconseguit emportar-se el partit per 11 a 15. Ara són terceres, amb 42 punts, i el Catalunya és setè, amb 24 punts.

Relativa igualtat

El primer quart ha estat molt igualat entre els dos equips. Naia Duran ha obert el marcador per al Catalunya, però el Mediterrani ha aprofitat l’ocasió d’Ashley Shelley per empatar. Els dos conjunts s’han aproximat a les porteries contràries, i Paula Crespí ha avançat a les visitants. Però això no els ha permès acabar el període per davant perquè, als últims segons, Naia Duran ha tornat a trobar porteria i ha marcat un golàs per l’escaire.

El Medi ha agafat velocitat durant el segon període. El conjunt de Marian Diaz ha aconseguit anotar en cinc ocasions, amb Sarah Puanani com la més destacada, que ha fet tres gols. Però el Catalunya ha aconseguit no despenjar-se del partit i ha marcat tres gols. A la mitja part, el marcador era de 5 a 7 favorable a les santsenques.

Perdre contra el Mediterrani de quatre gols és un bon resultat
Gabor Egedi, entrenador del CN Catalunya

El Mediterrani lluita la victòria

La intensitat s’ha apoderat del tercer quart, amb dues banquetes que no han parat de donar instruccions a les jugadores. Les locals han començat la segona part amb un gol de Susana Díaz. Les visitants han tornat a agafar distància, amb tres gols seguits. El Catalunya no s’ha rendit i ha retallat diferències amb un gol de Schuijt i un altre de Clara Díaz. Julia Cereijo ha ampliat les distàncies amb un doblet, però Lidia Escoda ha aparegut per ajudar el Catalunya. El tercer període ha acabat amb un gol nou de les visitants, en aquest cas de Clara Toha.

Fins pràcticament la meitat de l’últim període, el marcador no s’ha mogut. Després de fallar un penal, el Mediterrani ha anotat dues vegades seguides, amb gols de Crespí i Alba Muñoz. La màxima golejadora del Catalunya, Naia Duran, ha anotat l’últim gol d’un partit que ha acabat 11 a 15.