Barça futbol sala semifinals Supercopa Espanya

El Barça ha trencat la dinàmica negativa de resultats i s’ha classificat per a la final de la Supercopa d’Espanya després de superar l’Inter Movistar per 3 a 1. El rival dels de Jesús Velasco serà el Palma Futsal, que ha superat ElPozo Múrcia per 4 a 2. Els blaugrana optaran a guanyar la seva tercera supercopa. El Barça, vigent campió de Lliga, va perdre precisament contra l’Inter l’edició del 2021, amb victòria per als madrilenys per 6 a 4.

Canvi de dinàmica

El triomf dels de Jesús Velasco permet canviar una dinàmica molt negativa dels blaugrana, que no coneixien la victòria des de la tornada dels internacionals durant el mes de gener. Empat contra el Cartagena, derrota als penals després de l’empat a cinc davant del Betis a la copa, i nova desfeta al Palau Blaugrana contra el Palma per 1 a 3.

Bon inici blaugrana

Tot i un petit ensurt, l’inici dels de Jesús Velasco ha estat immillorable i Marcenio ha avançat el Barça al minut tres. El tanca brasiler l’ha rebut directament de Dídac i ha superat el porter rival per sota les cames. De fet, els blaugrana han perdonat el segon més d’una vegada, inclosa una oportunitat claríssima de Povill. De mica en mica, els madrilenys s’han anat ficant al matx i finalment Rafa López ha empatat a 1 al minut 15 amb un xut ple de potència. L’empat ha donat ales a l’Inter i ha començat a collar el Barça, però quan millor estaven els de Tino Pérez, Diego s’ha inventat un golàs per tornar a avançar els blaugrana abans del descans.

Sentència a la segona part

Dídac ha salvat l’empat a dos, tot just abans que Esquerdinha, a la sortida d’un córner, ampliés la distància amb el 3 a 1. Amb tot coll avall i l’Inter obligat a marcar, els blaugrana han aprofitat espais per generar una munió d’ocasions. Quan faltaven sis minuts per acabar el partit, l’Inter ha començat amb porter jugador, el Barça ha tingut ocasions com per sentenciar l’enfrontament. Les bones actuacions de Dídac Plana han evitat el gol dels madrilenys que hagués posat emoció a la semifinal.