El Mediterrani i el Sant Andreu han disputat un partit amb emoció i molta tensió. Els dos equips es disputaven la cinquena posició a la classificació i això s’ha notat dins i fora de la piscina. Finalment, el conjunt de Sants s’ha acabat imposant per 13 a 9.

Una primera part igualada

El derbi ha començat amb un Mediterrani més encertat cap a la porteria rival. Dos gols d’Àlvaro García han donat un avantatge de dos gols als de Jahzeel Martínez que s’ha mantingut fins al final del primer quart. En el segon, el Sant Andreu no ha pogut reduir les diferències i al descans el resultat era d’un còmode 7 a 4. El segon quart ha acabat amb l‘expulsió directa del jugador del Sant Andreu, Germán Yáñez.

Els nervis a la segona part

L’expulsió de l’argentí ha estat un avís del que han fet els àrbitres a la segona part. Fins a 31 faltes amb expulsió de 20 segons i tres targetes vermelles més han fet que el partit hagi acabat amb set jugadors fora de la piscina: Germán Yáñez, Ignasi Bargalló, Edu Díaz i Niko Paul per expulsió definitiva disciplinària i Oscar Montes (Sant Andreu), Jordi Pérez i Marc Roca (CE Mediterrani) per acumulació.

El Mediterrani ha sortit vencedor en aquesta situació i, finalment, el conjunt de la Josep Vallès s’ha acabat imposant per 13 a 9.