El CN Poble Nou ha aconseguit una victòria treballada contra l’Akra Bárbara RC per 32 a 20. L’equip alacantí va guanyar a l’anada per 28 a 18. Amb aquest triomf, el conjunt barceloní s’allunya del descens.

20 primers minuts frenètics

Dos minuts després de començar el xoc, el CN Poble Nou ja havia aconseguit un assaig de Pau Acosta. Abans del primer quart d’hora, en un gran inici dels locals, amb un altre assaig de Tim Vilaseca i un parell de transformacions de Jonny Bentley, l’equip barceloní ha dominat en el joc i en el marcador amb una diferència de 14 a 0.

Amb un error defensiu dels de casa, l’Akra ha encetat el marcador amb un assaig de Fenocchio. El partit s’ha tornat boig abans dels primers 20 minuts de la primera part. Després d’aquells minuts d’alta intensitat, les coses s’han relaxat una mica entrada la primera mitja hora.

Els d’Alacant s’apropaven de mica en mica als rivals, i als 29 minuts de joc s’han posat a quatre punts gràcies a un assaig, aquesta vegada de Raimundo. Amb un xut de càstig de Bentley, els de Barcelona han tornat a prendre avantatge. Tanmateix, els alacantins han sabut mantenir el nivell i no desenganxar-se del partit. En acabar la primera part, el resultat ha estat de 17 a 13 favorable al CN Poble Nou.

Segona part amb més defensa i menys espectacle

La segona part ha començat amb un assaig psicològic d’Alexey Martínez, del Poble Nou, que seguia el seu camí a una victòria valuosa. En els segons 40 minuts han pres un ritme més defensiu i hi han passat menys coses. L’equip local s’ha reafirmat en aquesta segona meitat i amb un assaig de Raúl Dominguez ha encarrilat el triomf. Els visitants s’han mostrat lluitadors, amb un assaig per part de Lautaro Nahuel Pérez, però tot i els esforços de l’Akra, no han estat suficients per fer front als del Poblenou de Barcelona. El resultat final del partit ha estat de 32 a 20.