Un dels derbis barcelonins de la Divisió d’Honor masculina de waterpolo ha caigut del costat del Mediterrani davant del Catalunya, en un duel molt igualat que s’ha resolt en l’últim quart. Tot i el resultat de 12 a 6 favorable als locals, tots dos equips han treballat per endur-se la victòria, però finalment ha estat el conjunt local qui ha aconseguit endur-se el partit.

Una primera meitat molt igualada

El Mediterrani i el Catalunya són dos rivals directes que ocupen la mitja taula de la classificació. Només començar l’enfrontament ja s’ha pogut palpar la intensitat del joc. No ha estat fins al minut quatre que Pablo Gómez ha estrenat el marcador, però pocs segons després el Mediterrani ha empatat amb un penal transformat per Pol Prat. El Mediterrani ha aprofitat l’ocasió següent, fet que li ha permès posar-se al capdavant per 2 a 1. El Catalunya, lluitant per no quedar-se enrere, ha aconseguit empatar. En aquest cas, l’autor del gol ha estat Pablo Chmyr. Els locals s’han posat per davant de nou gràcies a Zarko Vasin. El primer període ha finalitzat per 3 a 2. Els vuit minuts següents han seguit amb la mateixa dinàmica i el gol de penal de Raimon Santiveri ha igualat de nou el marcador. Per part del Mediterrani, Pau Linares ha estat l’encarregat de posar el seu equip al capdavant. Al descans el resultat era de 4 a 3.

Hem estat malament en defensa
Jahzeel Martínez, entrenador CE Mediterrani

El Mediterrani sentencia el partit en l’últim període

El Mediterrani ha sortit amb la mateixa intensitat i això ha fet que el gol d’Álvaro García tornés a donar un avantatge de dos gols per endavant (5 a 3). Aquesta diferència ha durat molt poca estona perquè el Catalunya ha marcat fins a tres gols consecutius que els ha permès líderar el partit durant una estona (5 a 6). Els protagonistes han estat Daniel Alvariño, Pablo Chymr i Sinai Gonzalez. Per la seva banda, el Mediterrani ha reaccionat a temps i ha estat Marc Roca l’autor del gol de l’empat (6 a 6). El de Zarko Vasani ha donat l’avantatge de nou al Mediterrani (7 a 6). Els últims vuit minuts s’ha produït la diferència més clara, ja que el Mediterrani ha aconseguit posar-se per davant. El fet d’esgotar el temps durant possessions i el poc encert cap a porteria han permès que els locals hagin ampliat la distància. Tot i el bon treball per part dels dos equips, l’avantatge s’ha fet tan evident que el Catalunya no ha pogut apropar-se al rival. El partit ha acabat amb el marcador final de 12 a 6.