World Roller Games Barcelona

Barcelona sempre ha estat una ciutat molt lligada a l’esport que ha aprofitat qualsevol ocasió per organitzar grans esdeveniments esportius. Jocs Olímpics, Mundials, Europeus… tot tipus de competició que ha situat la ciutat comtal a l’epicentre mundial.

Aquest 2019 Barcelona tornarà a organitzar un bon grapat de competicions esportives. Tot seguit us presentem les que han de tenir un ressò més gran.

  • 10 de març – Zurich Marató

Aquest any arriba a la 41a edició, per tant, ja és tota una tradició a la ciutat. Els atletes, tant professionals com amateurs, al llarg dels 42 quilòmetres i 195 metres de la cursa, passaran una vegada més pels punts més emblemàtics de la ciutat. La gran novetat d’aquest any seran uns canvis en el recorregut, que farà que la cursa sigui més ràpida.

Marató de Barcelona

 

  • 31 de març – etapa Volta Ciclista Catalunya

La Volta, organitzada per la secció ciclista de la Unió Esportiva Sants i els darrers anys per la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva, aquest any arribarà a la 99a edició. La primera etapa serà a Calella el dilluns 25 de març i, després de set dies de competició, l’última etapa serà a Barcelona, on es decidirà la prova, el diumenge 31 de març.

Volta Ciclista Catalunya

 

  • Del 20 al 28 d’abril – Trofeu Comte de Godó

Alguns dels millors tenistes del món tornaran a visitar la nostra ciutat per jugar la 67a edició del Godó. Rafa Nadal, número 2 mundial, ja ha confirmat la seva participació a les pistes del Reial Club de Tenis de Barcelona. El manacorí intentarà seguir fent història i guanyar per dotzena vegada a Barcelona.

Trofeu Conde Godó

 

  • 12 de maig – Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1

Els motors de Fórmula tornaran un any més al Circuit de Barcelona-Catalunya el diumenge 12 de març. Serà la cinquena prova del mundial, per tant, encara tot estarà per decidir. La gran absència aquest any serà la de l’asturià Fernando Alonso.

Gran Premi Espanya formula 1

 

  • 18 de maig – Rugbi a 13

El Camp Nou serà l’estadi del partit de rugbi a 13 que disputaran els Dragons Catalans de Perpinyà i el Wigan anglès el dissabte 18 de maig. Serà un partit corresponent a la Supelliga. El rugbi a 13 és una modalitat poc coneguda a casa nostra, per tant, serà una bona oportunitat per conèixer una mica més aquest esport. Serà un partit competitiu, ja que s’enfronten el guanyador de l’última Challenge Cup, els Dragons, i el campió vigent de la Superlliga, el Wigan.

Rugbi a 13 al Camp Nou

 

  • Del 31 de maig al 2 de juny – World Series

La millor natació artística, coneguda també com a sincronitzada, tornarà a Barcelona. La piscina Sant Jordi serà l’escenari d’una de les proves de les Sèries Mundials que organitza la Federació Internacional de Natació. En el cas de Barcelona, serà l’última prova de la Lliga mundial.

World series Barcelona

 

  • 16 de juny – Gran Premi de Catalunya de motociclisme

Marc Márquez tornarà a ser el gran protagonista en MotoGP. El pilot de Cervera defensarà el títol mundial aconseguit la temporada passada. També serà molt interessant veure el nou company d’equip a Honda de Márquez, Jorge Lorenzo. La cursa de Barcelona serà la setena del mundial.

Gran Premi motociclisme

 

  • Del 4 al 14 de juliol – World Roller Games

Barcelona acollirà la segona edició dels World Roller Games. Els jocs mundials de patinatge són un gran espectacle que aglutina els millors especialistes d’11 modalitats, que tenen en comú que roden sobre patins: alpí, artístic, roller freestyle, descens, inline freestyle, hoquei en línia, hoquei patins, roller derby, scooter, skateboard i velocitat.

World Roller Games Barcelona