El juliol del 2019 Barcelona serà l’epicentre dels esports de patinatge amb els World Roller Games. Serà la segona edició d’una competició que s’ha convertit en el major esdeveniment mundial dels esports de rodet amb la disputa d’11 Campionats del Món en un únic esdeveniment. Esports com l’hoquei en línia, el patinatge alpí, l’skateboard o les curses de velocitat formaran part d’uns jocs que es farà, principalment, a l’Anella Olímpica de Montjuïc, però que també utilitzarà espais com el CEM Mar Bella, el CEM Horta o el Palau Blaugrana. Queda un any pel World Roller Games i avui hem conegut algunes de les seves característiques.

L’Anella Olímpica de Montjuïc, escenari principal

Els World Roller Games es faran a Barcelona el 2019, però tindran diferents subseus de competició com Vilanova, Mollet, Terrassa o Sant Cugat, però el gruix de les proves es farà a la muntanya de Montjuïc. I dins de l’Anella Olímpic, el Palau Sant Jordi serà el principal punt de trobada dels 4.500 esportistes que hi prendran part.

Imatge virtual Palau Sant Jordi pels World Roller ames

Imatge virtual de com quedarà el Palau Sant Jordi durant la disputa dels World Roller Games.

Anna Quintana i Tasha Lee, capitanes del CPA Olot i selecció espanyola hoquei patins respectivament

Dues de les esportistes que participaran en els World Roller Games 2019, l’Anna Quintana del CPA Olot i la Tasha Lee, jugadora de la selecció espanyola d’hoquei patins.