Ansu Fati pare renovació
Foto: @FCBarcelona

Llenya al foc. Això és el que ha fet Bori Fati, el pare d’Ansu Fati, en una entrevista incendiària a ‘El Partidazo’ de la Cadena COPE. El progenitor del 10 del Barça s’ha mostrat visiblement molest per la manca de minuts del seu fill, i ha assegurat que no va anar a veure el Barça-Reial Madrid de Lliga per la situació d’Ansu Fati. De fet, Bori Fati diu que marxarà a Sevilla si això continua així.

“Com a pare d’Ansu Fati, estic emprenyat”

Bori Fati ha assegurat que el seu fill està perfectament tant mentalment com físicament. Segons el pare d’Ansu Fati, el seu fill “està com un toro” gràcies a la preparació que al Barça i al treball específic que Xavi Hernández li ha posat per enfortir la cama del genoll que es va lesionar greument. Tot i això, Bori Fati està molest i “emprenyat com a pare” per la manca de minuts del seu fill, fins al punt que reconeix que no va anar a veure el Barça – Reial Madrid per aquesta situació, i que, si tot segueix així, deixarà Barcelona i tornarà cap a Sevilla.

El pare d’Ansu Fati es reunirà amb Jorge Mendes, l’agent del jugador

Ansu Fati no té cap intenció de marxar del Barça, segons el seu pare, però es tornarà a reunir amb Jorge Mendes, l’agent del jugador. Una reunió que acostuma a fer cada mes. Tanmateix, ell pensa moltes vegades en el Sevilla com a equip de futur per a Ansu. Tampoc no ha descartat el Reial Madrid: “Ara mateix Ansu no ho acceptaria. Jo no puc ficar Ansu on ell no vol. Jo mai de la vida parlaré malament del Reial Madrid. Soc culer, però en aquest món mai no saps el que t’espera.”