Victòria Barça contra la Roma a la Champions
@FCBfemeni

Sense problemes i amb absoluta contundència. El Barça s’ha classificat per a les semifinals de la Champions League femenina després d’imposar-se a la Roma per 5 a 1. Rolfö, amb dos gols, Mapi León, Oshoala i Patri Guijarro han estat les golejadores blaugrana. Per part de la Roma, Serturini ha estat l’autora del gol italià.

A la primera part, tot decidit

A la prèvia del partit, Jonatan Giráldez va demanar a les seves jugadores contundència a la porteria rival. I el guió no ha fallat. Només s’havien disputat 11 minuts de partit quan Fridolina Rolfö ha fet l’1 a 0. L’equip de Giráldez, davant uns 55.000 espectadors entregats a la causa culer, no ha donat cap oportunitat a la Roma. Oshoala, Aitana Bonmatí i Hansen han tingut bones ocasions per fer el segon. Però aquest honor ha estat per a Mapi León. L’aragonesa ha engaltat un fort xut des de fora l’àrea que ha superat l’estirada de Ceasar.

El Barça tenia el partit encarrilat i encara ho ha tingut millor quan, en el temps afegit, Rolfö ha fet el seu segon gol i el tercer de les blaugrana.

L’inici de la segona part, un vendaval

Després del descans, el Barça ha continuat igual. Amb una diferència, el gol només ha trigat un minut a arribar. Asisat Oshoala ha fet el 4 a 0 davant l’alegria dels seguidors que han anat al Camp Nou. I set minuts després, Patri Guijarro a la sortida d’un córner ha fet el cinquè de les de Jonatan Giráldez.

La Roma, que en cap moment ha inquietat la porteria de Paños, ha pogut marcar al minut 58, amb un xut arran del pal de Senturini que ha superat la portera blaugrana.