L’Edu Esteve s’ha convertit en un fenomen de masses els últims mesos. El cantant ha omplert dues el vegades el Palau Sant Jordi i això no està a l’abast de tothom. La periodista Maria Xinxó ens descobreix a la secció del ‘btv esports’ “Comodí Xinxó” la vessant més esportiva de l’Edu Esteve.

Amb una pilota de bàsquet a les mans

L’Edu Esteve és badaloní i això ja ens dona una pista de l’esport que ha practicat amb més intensitat. Badalona sempre ha estat molt relacionada amb el bàsquet i, a més, el pare de l’Edu Esteve va fundar l’Associació Esportiva Minguella, un club vinculat a l’Escola Minguella per donar sortida als nens que volien continuar jugant a bàsquet.

L’Edu Esteve des de ben petit ha tingut una pilota de bàsquet a les mans i l’ha hagut de deixar fa aproximadament un any a causa de la seva vessant artística. De totes maneres, ens ha explicat que és un enamorat dels esports i que n’ha practicat un bon grapat. De fet, va estudiar un grau superior d’esports, ja que havia pensat dedicar-se a ser professor d’educació física.