El líder continua comptant els partits per victòries. L’Europa, tot i patir molt, ha aconseguit guanyar la Rapitenca (1-0) i ja suma vuit triomfs en vuit partits en aquest inici de temporada. Un gol matiner d’Adri Gené, minut 12, ha permès als escapulats fer el ple de victòries i sumar 24 punts de 24 possibles.

L’Europa s’avança amb un gol d’Adri Gené

L’inici del partit ha estat de control per part dels dos equips. Però poc ha durat la ressistència de l’Europa. Al minut 12, Adri Gené ha engaltat una pilota dins l’àrea i ha aconseguit l’1 a 0. Una gran jugada d’Aliaga per la dreta ha acabat amb la centrada i Adri Gené ha col·locat la pilota a l’escaire de la porteria de la Rapitenca.

Poc després del gol ha arribat la lesió de Fernando Galeano, que ha estat substituït per Pol Aldabó. A la mitja hora del partit, Adri Gené ha picat una falta amb rosca des del lateral i Dan Reverté ha aconseguit desviar a córner.

Els jugadors de l’Europa han reclamat un parell de penals abans del descans, però l’àrbitre no ho ha considerat així. Amb victòria mínima de l’Europa s’ha arribat al descans.

A la segona part, a mantenir la imbatibilitat

A la segona part, la Rapitenca ha buscat el gol de l’empat, però sense encert. L’Europa, de la seva banda, ha tingut l’ocasió de fer el 2 a 0 amb una xilena de Kilian que un defensa de la Rapitenca ha tret sota els pals. En els últims minuts, els ebrencs han intentat igualar, però el marcador ja no s’ha mogut. Victòria de l’Europa i vuitè triomf dels escapulats aquesta temporada que els converteix en l’únic equip del futbol professional a fer-ho aquesta temporada al futbol estatal.