La jugadora del FC Barcelona Alexia Putellas ha fet història. La futbolista de Mollet del Vallès s’ha convertit en la primera a guanyar dues Pilotes d’Or. Analitzem amb la periodista Txell Esteve, en una nova secció del ‘btvesports en femení’, el ressò mediàtic que ha tingut l’entrega d’aquest guardó.

L’anàlisi mediàtic de la Pilota d’Or d’Alexia Putellas

Comencem l’anàlisi valorant el seu discurs tant en el moment que va pujar a recollir la Pilota d’Or com en la roda de premsa posterior. Va ser un discurs rodó, sense cap estridència, però deixant ben clar el que volia dir. Va agrair el premi a les seves companyes i al club, i també va parlar de l’evolució que ha tingut el futbol femení en els últims anys. En aquest sentit va assegurar que hi ha països que han treballat millor que d’altres.

També analitzem el ressò mediàtic que va tenir l’entrega de la Pilota d’Or a Alexia Putellas. Repassem les portades dels diaris esportius de l’endemà com també les portades d’alguns diaris d’informació generalista. El mateix dia que Alexia Putellas va guanyar la Pilota d’Or també la va guanyar Karim Benzema. L’anàlisi és com els diaris es van fer ressò d’aquests dos guardons.