El Barça ha presentat el nou entrenador del primer equip, Quique Setién, a l’Auditori 1899. El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha dit que calia un revulsiu per als jugadors i s’ha disculpat per les maneres de com ha anat tot en les darreres hores. Ha dit que “ens agradaria que hagués estat millor el canvi, no és el tarannà d’aquesta directiva”. 

“Ens agradaria haver fet les coses millor”

Bartomeu ha afegit que “hem parlat amb molts entrenadors i fem ara el canvi. Les coses han anat com han anat. Des de feia bastant temps estàvem parlant amb entrenadors i mai no s’havia fet res públicament. Per a Valverde no és cap sorpresa. És fàcil parlar amb ell. La feina del club s’ha fet sempre amb discreció. En l’última hora ha sortit un nom i no hauria, però m’hauria agradat que fos d’una altra manera.

La Supercopa, el detonant

El president del Barça ha recordat que “l’any passat hi havia moltes peticions perquè marxés Valverde i jo hi confiava plenament. Però en les últimes setmanes hi havia una dinàmica que no estava bé, ho havíem parlat amb ell, érem conscients. Hem decidit donar un impuls a l’equip i als jugadors amb un canvi de tècnic. El treball de Valverde m’ha agradat, però era el moment de canviar”.