carta comiat valverde
Foto: FCBarcelona.cat

L’exentrenador del Barça Ernesto Valverde ha publicat una carta de comiat adreçada als aficionats blaugrana. El tècnic extremeny ha agraït el suport de l’afició durant les dues temporades i mitja i ha desitjat sort als jugadors i al nou entrenador, Quique Setién.

La carta de comiat de Valverde

Estimats culers,

La meva etapa com a tècnic del FC Barcelona ha arribat a la seva fi. Han estat dues temporades i mitja molt intenses ja des del principi. En aquest temps he viscut moments molt alegres celebrant victòries i títols, però també d’altres de durs i difícils. Però per sobre de tot vull destacar l’experiència viscuda i l’afecte que he sentit dels aficionats durant aquesta etapa.

Vull agrair al president, Josep Maria Bartomeu, i la Junta Directiva l’oportunitat que em van donar de dirigir aquest equip i la seva confiança durant tot aquest temps. També m’agradaria agrair el suport i el tracte de tota la gent que m’ha acompanyat al club durant aquestes dues temporades i mitja i especialment als que treballen en el primer equip i al seu voltant i amb els quals he compartit tants moments a la Ciutat Esportiva i en els desplaçaments. Evidentment també vull agrair als jugadors tota la feina i l’esforç que ens han permès celebrar quatre títols junts. A partir d’ara els desitjo tota la sort de món, així com al nou tècnic, Quique Setién.

Una abraçada a tots.

Visca el Barça i Visca Catalunya

Ernesto Valverde