El CN Atlètic-Barceloneta s’ha classificat per a la final de la Lliga de waterpolo després de guanyar el segon partit de semifinals contra el Mediterrani. Els mariners s’han imposat per 9 a 15.

L’Atlètic-Barceloneta, molt superior al Mediterrani

El partit ha començat amb un Atlètic-Barceloneta que ben aviat s’ha distanciat en el marcador del Mediterrani amb un parcial al primer quart d’1 a 3. El segon període ha estat per als de Sants, que han aconseguit i igualar el partit a quatre gols amb un parcial de 3 a 1. Els de Chus Martín han demostrat la seva superioritat en el tercer quart amb un 0 a 6. En el darrer temps el parcial ha estat igualat amb 5 a 5. La victòria dels de Chus Martín ha estat per 9 a 15 i els ha donat el pas a la final.

L’equip mariner espera rival, que sortirà de l’enfrontament entre el Barcelona i el Terrassa.