El CE Mediterrani ha deixat escapar l’oportunitat d’avançar al Terrassa a la classificació després de perdre amb els egarencs per 6 a 9. Els de Sants han vist com els egarencs han aconseguit una distància de tres gols abans del descans que ha estat clau per al conjunt de Dídac Cobacho.

Un període per a cada equip

El primer quart ha esta igualat i ha acabat amb empat a 2. En el segon, els homes entrenats per Jahzeel Martínez no han defensat bé i els egarencs s’han avançat en el marcador amb un parcial d’1 a 4. Després del descans, ha tornat la igualtat entre els dos equips. El tercer període ha acabat amb un parcial de 0 a 1 per al Terrassa. En l’últim quart, el Medi ha intentat la reacció i s’ha imposat per 3 a 2, però no ha pogut remuntar el partit que ha acabat amb victòria del Terrassa per 6 a 9.

La “picardia” de Guillem García

Durant el partit entre el Mediterrani i el Terrassa hem pogut veure una jugada “pícara” de Guillem García. Ha estat quan el jugador del Terrassa, Alberto Barroso, ha anat a llençar un penal. Just en el moment del llençament, García ha tocat la pilota amb el peu, provocat que Barroso perdés el control de la bola. L’àrbitre principal, Xavier Buch, ha donat validesa a l’acció, però el segon àrbitre, Raul Torres, ha vist la infracció. Finalment, García ha estat expulsat i Barroso ha tornat a llençar el penal i ha aconseguit el 6 a 8 quan quedava un minut per acabar l’enfrontament.

Iñaki Aguilar, el millor del partit

El porter del Terrassa, Iñaki Aguilar ha estat clau en la victòria dels egarencs. El porter barceloní ha estat un autèntic mur per als jugadors del Mediterrani. La seva actuació li ha servit per ser considerat el millor jugador de l’enfrontament.

Sense canvis a la classificació

El Terrassa continua a la segona posició de la Lliga PREMAAT darrere de l’Atlètic-Barceloneta, i el CE Mediterrani continua en la quarta posició per darrere el Club Natació Barcelona. Després de la victòria contra el Mataró, el Medi trenca una ratxa de 4 victòries consecutives a la lliga.

La fitxa del partit

CE Mediterrani (6): Ramon Santís, Javier Gorria, Guillem Frigola, Axel Corres (1), Miguel de Toro (2), Marc Minguell (2), Marc Roca, Dejan Vujovic (1), Jordi Pérez, Marc Figueroa, Guillem García, Hugo Curty i Edgar Nogueras. Entrenador: Jahzeel Martínez.

CN Terrassa (9): Iñaki Aguilar, Bernat Sanahuja (2), Sergi Mora, Ricard Alarcón, Oscar Aguilar (1), Alex de la Fuente, Fran Sánchez (1), Marc Salvador, Alberto Barroso (4), Ivan Gallego (1), Oriol Rodríguez, Agustí Pericas i Biel Segura. Entrenador: Dídac Cobacho.