El Club Esportiu Mediterrani s’ha imposat al Club Natació Sant Feliu per 11 a 5 en l’últim partit de la primera volta de la Divisió d’Honor de waterpolo femení. L’equip de Marc Comas ha aconseguit un triomf que les manté en la tercera posició a la classificació.

Partit igualat, només a l’inici

Amb les baixes de Roser Tarragó, que ha marxat a jugar a Austràlia, i de Clara Espar per lesió, les de Sants han vist com el Sant Feliu sortia fort des d’un bon inici. Al final del primer quart, igualtat màxima amb el 3 a 3.

CE Mediterrani - CN Sant Feliu

En el segon quart ha estat quan el Mediterrani ha pogut obrir forat en el marcador. Parcial de 3 a 0 per les santsenques i al descans el Medi ja guanyava per 6 a 3.

La resta del partit ha tingut el mateix guió que el segon període. Parcials de 2 a 1 i 3 a 1 per al Mediterrani i l’equip de Marc Comas s’ha quedat amb els tres punts després de l’11 a 5 final.

Helena Dalmases, una santfeliuenca al Mediterrani

La millor jugadora del partit i una de les màximes golejadores del Medi ha estat Helena Dalmases. L’ex del Sant Andreu, que ha fitxat aquesta temporada per al club de Sants, va iniciar-se en el waterpolo amb el Sant Feliu. El partit ha estat especial per a la jugadora del Medi, que és una de les màximes golejadores de l’equip santsenc.

Helena Dalmases, jugadora CE Mediterrani

Un rival en comú

El partit entre el CE Mediterrani i el CN Sant Feliu ha tingut un “enemic” per als dos equips: el sol. La piscina Josep Vallés és descoberta i amb el dia radiant d’avui, l’astre rei també ha volgut gaudir del partit entre el conjunt de Marc Comas i el de Manolo Suárez.

La fitxa del partit

CE Mediterrani (11): Larissa Kuijpers, Naia Duran, Lidia Casado (1), Aitana García (1), Carla Toha (2), Berta Pascual (1), Paula Prats (1), Berta Setó (2), Helena Dalmases (2), Marta Ungría (1), Sarah Lizotte i Natasha Trojan. Entrenador: Marc Comas.

CN Sant Feliu (5): Elia Jiménez, Alba Olivé, Carla Castellà, Kacey Avalos (1), Laura Roca, Raquel Maldonado, Marta Manchego, Haley Hoyun Wan (3), Ana Marcos Rivero (1), Laia García, Mar Navarro i Milagros López. Entrenador: Manolo Suárez.