El Barça Rugbi ha guanyat 45 a 24 el Pozuelo Rugby Unión. Amb aquesta victòria l’equip de Santiago Monteagudo puja fins a la quarta posició i avança al SilverStorm El Salvador, que, això sí, té un partit menys. Amb aquest resultat, el Barça aconsegueix un triomf amb bonus ofensiu gràcies a un últim assaig.

El Barça Rugbi encarrila el partit en el primer temps

El Barça ha sortit amb moltes ganes perquè té la intenció d’acabar entre els sis primers classificats. Si se’n surt, jugarà la copa i lluitarà per la lliga a la segona volta en el grup pel títol. Després d’aquest triomf només queda un partit de la primera volta, contra Cisneros. Amb tres transformacions (de Bastien Jegou i dos de Pau Aira) més les transformacions posteriors i un xut de càstig, el Barça ja guanyava per 27 a 0 abans d’arribar al descans. El Pozuelo ha retallat diferències amb un assaig de Telmo Jáuregui per deixar el marcador en 27 a 5.

Victòria i punt de bonus ofensiu

A la represa, els madrilenys han aconseguit retallar diferències fins el 33 a 24 gràcies als assaigs de Jaime Marín, Arnau Andres i Facundo Poncetta. Per al Barça Bastien Jegou ha marcat dos xuts de càstig. Però el Barça ha acabat el partit millor físicament i els últims quatre minuts han fet dos assaigs més gràcies a Bastien Jegou i un tercer de Pau Aira. Gràcies aquest últim assaig els blaugrana han sumat un punt per bonus ofensiu.

Declaracions dels protagonistes

L’entrenador, Santiago Monteagudo, i el protagonista del partit, Pau Aira, han valorat la victòria.