El CE Europa ha perdut contra contra el Reial Madrid B (1-2) al partit de la 17a jornada de Lliga del grup 1 de la Segona RFEF. Els gols de Sara i Maria Bores han permès a les madridistes obtenir el triomf al Nou Sardenya, que ha marcat mitjançant Queralt. Amb aquesta derrota, la tercera de consecutiva de les escapulades, el filial blanc empata a 35 punts amb el club gracienc, que encara ocupa el primer lloc i que podria perdre el lideratge.

Primera part entretinguda

El partit ha estat molt igualat, molt diferent al de la primera volta, quan va aconseguir un triomf contundent per 0 a 4. L’enfrontament ha començat malament per als interessos del club gracienc. Primer, perquè tot i tenir cert control del partit durant els primers minuts, ha estat el conjunt madrileny el que s’ha avançat en el marcador. Sara, al minut 15, ha aprofitat una errada al mig del camp i la indecisió defensiva per fer el 0 a 1. Després, perquè hi ha hagut un possible penal per mans dins l’àrea que l’àrbitra no ha assenyalat. L’Europa ha reaccionat ràpid amb l’empat que ha fet Queralt cinc minuts més tard. La defensa del filial blanc ha fallat en una centrada lateral i el dubte de la porteria blanca l’ha aprofitat Queralt per fer l’1 a 1.

Però el conjunt madridista, que té molta qualitat a dalt, ha aprofitat molt bé una passada en profunditat per marcar l’1 a 2 mitjançant Maria Bores amb un xut des de fora de l’àrea que ha sorprès la portera Sofia.

L’Europa ho intenta sense èxit

L’Europa ha buscat amb ganes el gol de l’empat que li hauria permès lluitar pel triomf, però les jugadores no s’han trobat del tot còmodes davant un filial madridista que ha pressionat a dalt i que també ha tingut alguna ocasió per fer el tercer.