El Club Natació Atlètic-Barceloneta s’ha imposat al Club Natació Barcelona en la primera semifinal de la Copa del Rei de waterpolo. El conjunt d’Elvis Fatovic ha estat molt superior a l’equip entrenat per Víctor González. El mariners han superat els cenebistes per 16 a 8.

L’Atlètic-Barceloneta molt superior des de l’inici

La semifinal ha començat amb l’Atlètic-Barceloneta davant en el marcador amb un gol d’Unai Biel. La resposta del Barcelona ha arribat d’Oscar Asensio en la posició de boia, que ha fet l’empat a un gol. Però els d’Elvis Fatovic han estat superiors i amb un penal convertit per Felipe Perrone, un gol de Matin Famera i un altre de Perrone, els marines s’han endut el primer quart per 4 a 1. En el segon període també ha estat el conjunt mariner el primer a marcar, Martin Famera. El Barcelona ha fet el segon gol amb un llançament d’Oier Aguirre que ha superat el seu germà, Unai Aguirre, porter dels mariners. Dusan Matkovic ha fet el sisè gol de l’Atlètic-Barceloneta i Felipe Perrone ha convertit el seu tercer gol, 7 a 2, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

Dos quarts de pur tràmit

L’Atlètic-Barceloneta ha buscat els darrers dos quarts ampliar la diferència en el marcador, però el Barcelona no ha acotat el cap. En el tercer quart Unai Biel, Roger Tahull, Luke Pavillard i Dusan Matkovic han marcat per als mariners, mentre que Oscar Asensio, amb dos gols, i Marc Valls, amb tres, ho han fet pels cenebistes. Al final del tercer període el resultat ha estat de més quatre per als mariners, 11 a 7. El parcial del darrer quart ha estat de 5 a 1. Roger Tahull, Alejandro Bustos, Alberto Munarriz, Dusan Matkovic i Niko Paul han marcat per part de l’Atlètic-Barceloneta i Oscar Asensio ha fet el gol del Barcelona. El resultat final ha estat de 16 a 8 per a l’Atlètic-Barceloneta.