Adolfo futbol sala
@fcbfutbolsala

L’equip de Jesús Velasco s’ha classificat per a les semifinals de la Copa d’Espanya després de superar el Valdepeñas per 2 a 3 en un partit molt dur i molt igualat. Els blaugrana s’han sobreposat al gol inicial dels manxecs gràcies a un gol d’Adolfo i dos de Pito.

El Barça surt adormit

El Valdepeñas ha sortit molt més endollat i s’ha situat al davant en el marcador al minut 7. Una jugada d’estratègia en un córner ha acabat amb un xut llunyà de Claudino i Matheus l’ha tocada suficientment perquè acabi en gol.

El partit s’ha anat escalfant i cada cop ha estat més dur físicament, amb entrades constants per aturar contraatacs. Les millors ocasions per empatar les han tingut Catela i Sergio González, tot i que no han pogut fer l’empat. Un xut de Pito al travesser ha estat la jugada més clara a falta de tres minuts per a la mitja part.

Els gols arriben a la segona

Els de Jesús Velasco han sortit amb ganes de revertir la situació i al cap de cinc minuts ha arribat el gol d’Adolfo. Una triangulació amb Pito i Sergio González ha fet que el blaugrana resolgués davant del porter del Valdepeñas.

Al cap de cinc minuts, Pito ha donat avantatge al Barça després d’una gran recuperació de Sergio González. Els blaugrana han entrat en mode piconadora i han estat molt superiors en la segona meitat.

Els últims minuts, el Valdepeñas ha pressionat buscant un empat que forcés la pròrroga i ha arribat a cinc minuts del final. Ivi ha xutat, Dídac no veia la pilota perquè tenia Catela davant i no ha pogut evitar que la pilota anés al fons de la xarxa.

Una decisió arbitral polèmica, que ha significat la cinquena falta en contra del Barça, quan li havien fet una falta prèvia claríssima a Pito, ha encoratjat els blaugrana, que en la jugada següent han fet el tercer. Passada de Dídac que ha sigut mig gol i Pito ha resolt davant del porter.