El candidat a la presidència de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, ha carregat contra la candidatura de Juanjo Isern. Soteras ha estat molt clar respecte al cas de la retirada d’un altre dels candidats, Àlex Talavera, després que 10 directius marxessin amb la candidatura de Juanjo Isern: “El ‘modus operandi’ d’aquest ‘individus’, capitanejats pel senyor Subies, és sempre el mateix, el mateix que van fer servir amb el senyor Jordi Casals, li van fer un cop d’estat, el mateix que volien fer amb mi l’any 2020 —el que passa és que jo els vaig destituir— i el mateix que han fet amb el senyor Talavera”. Soteras ha afegit: “Han acabat com sempre, amb la punyalada per l’esquena”.

Les acusacions de Joan Soteras

Joan Soteras ha explicat que “el que vol aquesta gent és tornar a entrar a la federació a qualsevol preu per tornar a manipular“. El candidat ha donat noms i cognoms de persones que, segons ell, s’ha beneficiat del fet d’estar a la federació. De fet, ha parlat de nepotisme, directament.

D’altra banda, Joan Soteras ha enviat un missatge clar: “Jo vaig començar netejant la federació i continuaré netejant la federació. Aquesta gent, com més lluny estigui de la Federació Catalana de Futbol, millor per al futbol català”.

“Tornarem a guanyarem”

Les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol seran el proper dilluns, 13 de febrer, després que el Tribunal Català de l’Esport n’ordenés la repetició.

Joan Soteras té clar que la seva candidatura guanyarà. De fet, pensa que “els dirigents del futbol català són intel·ligents i crec que guanyarem i tornarem a guanyar i a treballar pel futbol català“. Una de les claus és la participació que, en les passades va ser del 86 %, mentre que el més habitual és prop del 60 %. Soteras espera que, tot i que sigui dilluns (13 de febrer), la participació sigui similar a la d’un cap de setmana.

L’entrevista sencera a Joan Soteras