El Barça d’hoquei patins disputarà la final four de la Lliga europea després d’imposar-se al Noia Freixenet en els quarts de final. Els blaugrana han golejat als del Penedès per 7 a 0.

Partit decidit a la primera part

El Barça només ha necessitat cinc minuts per posar fil a l’agulla. Matías Pascual amb un gran xut des de lluny ha inaugurat el marcador. El Noia, que arribava amb un desavantatge de 3 a 4 del partit d’anada, ha anat a aconseguir l’empat. Però la falta directa de Xavi Costa l’ha aturat Sergi Fernández.

L’ensurt ha fet reaccionar els blaugrana. En tres minuts, tres gols. Matías Pascual ha fet el segon, al minut 16. Joao Rodrigues ha fet el tercer un minut més tard. I en el minut 19, Pau Bargalló ha fet el 4 a 0.

Més gols a la segona part

A la segona part, no ha baixat el ritme golejador dels blaugrana. Joao Rodrigues ha marcat al minut 49. I dos minuts més tard, una combinació entre Pau Bargalló i Matías Pascual ha acabat amb el 6 a 0. Marc Gual també s’ha volgut sumar a la festa amb un gol més i posant el definitiu 7 a 0 en el marcador.