El Barça guanya el Puente Genil

El Barça s’ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei, després de guanyar el Puente Genil per 39 a 21.

Al Barça li costa obrir forat

Tot i un 6 a 2 en els primers minuts, al Barça li ha costat escapar-se en el marcador. Les diferents pèrdues de pilota i les errades en tirs relativament fàcils han fet que el partit es mantingués igualat fins al tram final de la primera part. Ha estat a les acaballes d’aquesta primera mitja hora que un parell de bons contraatacs finalitzats per Ilic han permès als blaugrana marxar al descans amb set gols de diferència, 17 a 10.

Confirmem la teòrica superioritat

A la represa, un parcial de 8 a 2 favorable al Barça en els primers minuts ha sentenciat el partit. Els blaugrana intensos en defensa i amb bones aturades de Pérez de Vargas i amb jugades ràpides en atac han estat molt superiors i no han donat opció als andalusos. Amb el partit de quarts de final solucionat, Xavi Pascual ha pogut dosificar els seus jugadors i ha repartit minuts entre la plantilla. Al final, 39 a 21 i el Barça a semifinals.

Aquí els blaugrana s’enfrontaran al Logronyo La Rioja a les semifinals, que a quarts de final s’ha imposat al Guadalajara per 33 a 26.