Mundial de Rocket League 2019
rocketleague.com

El Barça jugarà el Mundial de Rocket League, que es disputarà del 21 al 23 de juny a Nova Jersey. El conjunt blaugrana ho farà per primera vegada a la coneguda coma Rocket League Championship Series, en la qual participen els 12 millors equips del món. Aquesta és la setena edició d’una competició que es disputa cada sis mesos. El guanyador és considerat com el millor equip del món de l’especialitat.

Mundial de Rocket League multitudinari

Aquesta final es disputarà presencialment al Prudential Center de Nova Jersey, un estadi amb capacitat per a 20.000 espectadors. Els esports electrònics són una especialitat en constant creixement. El club blaugrana també hi participa en una lliga espanyola, que va guanyar amb total superioritat i en la qual fins i tot es va viure el primer derbi d’e-sports de la història. A més, dos dels seus jugadors van ser escollits els millors de la lliga: Deevo de la fase regular i Alpha54 dels play-off.

Mundial de Rocket League e-sports  alpha54

Format del Mundial de Rocket League

El Barça disputarà la final d’aquest Mundial de Rocket League que disputen els 12 millors classificats dividits en quatre grups de tres equips cadascun. Aquests partits es disputaran del 21 al 22 de juny i el Barça s’enfrontarà amb el Renegades i al Rogue, equips revelació aquesta temporada. Els dos millors de cada grup passaran a la fase final que es farà diumenge 24.