La EE Guineuta ha presentat Bernat Mesa, Dani Pérez i Raul Sintes com a nous jugadors de l’entitat. Mesa és mitja punta, Dani Pérez mig centre i Raul Sintes migcampista.

Bernat Mesa, amb recorregut per ambdues bandes

Procedent del Montcada i amb experiència a diferents clubs de segona catalana com el Lloreda o el Blanes, arriba amb 23 anys al Guineueta amb ganes d’aportar coses interessants. Actua com a mitja punta ofensiu i comenta que pot adaptar-se perfectament tant al carril esquerre com dret.

Dani Pérez, jove amb ganes d’aportar a l’equip

Mig centre de 22 anys que arriba de la UE Gramanet i format a les categories inferiors del Sant Andreu amb il·lusió i motivació per aportar a l’equip i continuar aprenent.

Raul Sintes, procedent del futbol balear 

Després d’un parell de temporades allunyat dels terrenys de joc, el seu darrer equip va ser el CE Campos de la Tercera Divisió balear. En la seva trajectòria esportiva apareix el nom de diferents filials de renom com el RCD Mallorca o el Reial Valladolid. Ara, amb 28 anys i resident definitiu a Barcelona vol tornar a “sentir-se futbolista” i accepta el nou repte amb ambició, ganes i molta empenta.