Imatge del partit entre l'Atlètic i el FC Barcelona
@AtletiFemenino

És veritat que el Barça no es jugava res contra l’Atlètic de Madrid, un cop aconseguida la Lliga. Les blaugrana, però, volien acabar la temporada guanyant tots els partits del campionat. I no ho podran fer després de perdre davant les madrilenyes per 4 a 3 i trencar una ratxa de 28 victòries. L’equip de Lluís Cortés només ha tingut dos dies per preparar el partit després de jugar i guanyar, el 30 de maig, la Copa de la Reina.

L’Atlètic s’avança i el Barça ho capgira

L’Atlètic de Madrid ha començat el partit amb ganes de buscar el primer gol. Ludmilla n’ha tingut una bona oportunitat amb un xut que ha desviat, de manera oportuna, Laia Codina. Dos minuts més tard, l’ocasió ha estat per a Ajibalde amb un xut que ha sortit per sobre del travesser de Sandra Paños.

I a la tercera, les madrilenyes no han perdonat. Amanda Sampedro des de la frontal han engaltat un xut potent que ha entrat per tot l’escaire de la porteria blaugrana. Poc ha tardat el Barça a reaccionar. Set minuts després del gol de les locals, ha arribat el de les blaugrana. Bruna Villamala ha fet l’empat a un amb un xut que ha tocat una defensa de l’Atlètic, que ha fet entrar la pilota dins la porteria de Lindahl.

Amb la igualtat de nou en el marcador, l’equip de Lluís Cortés ha tingut un parell d’ocasions per posar-se per davant amb dues jugades d’Oshoala i Mapi León. La nigeriana l’ha tinguda molt clara. Però al minut 36 no ha perdonat i amb un xut molt col·locat ha fet l’1 a 2.

Les jugadores de l'Atlètic han fet el passadís

La segona part, de l’Atlètic de Madrid i de Laurent

La segona part ha començat igual que la primera: les matalasseres buscant el gol. A punt han estat de fer-ho al cap de 10 minuts de la represa amb una rematada que Mapi León ha tret sota la línia de gol. I com en el primer temps les de José Luis Sánchez han acabat marcant. Laurent, en un ràpid contracop, ha fet l’empat a dos, poc abans del quart d’hora de la segona part.

La jugadora francesa ha tornat a ser protagonista pocs minuts després en una jugada, però l’oportunisme de Mapi León ha evitat el tercer gol de l’Atlètic. Però Emelyne Laurent ha decidit ser l’heroïna del seu equip. I ho ha estat quan al minut 66 ha fet el seu segon gol i el tercer del partit.

Lluís Cortés ha decidit moure la banqueta. Ho ha fet amb l’entrada de Marta Torrejón. I precisament la mataronina ha fet l’empat a tres aprofitant un refús de la portera de l’Atlètic de Madrid.

Cap dels dos equips volia ni perdre ni empatar. I fruit d’això ha arribat el gol de Deyna Castellanos, que ha posat el 4 a 3 en el marcador. Els últims minuts del partit, les blaugrana els han jugat amb 10 jugadores per lesió de Jennifer Hermoso.