El Barça B ha empatat a 0 amb el Badalona. Ha estat un partit força gris, ja que cap dels dos equips ha generat gaires ocasions de gol. Molt de joc al mig del camp i falta de fluïdesa en el joc ofensiu.

Primera part ensopida

Cap dels dos equips s’ha fet amb el control en els primers minuts. La lluita al mig del camp ha estat intensa i el domini ha estat altern. La primera arribada del Barça B l’ha protagonitzada Miranda, però el seu xut ha sortit fora i després ha estat Maia, qui també ha xutat desviat. L’última ocasió dels blaugrana ha estat per Jandro, però la falta ha sortit alta per sobre el travesser. El Badalona, ben plantat al camp, no ha passat angúnies. Això sí, ha generat poc joc i no s’ha apropat a la porteria de Carevic.

Sense millora a la segona

Els blaugrana han sortit més intensos a la segona part i han generat més ocasions. Maia, en dues ocasions, i Nils han posat a prova el porter Àlex, que ha respost amb encert. A partir d’aquí, els dos entrenadors han començat a introduir canvis i el ritme ha baixat. El Barça B, tot i que ho ha intentat, no ha estat capaç de ser fluid i això s’ha traduït amb molt de joc al mig del camp i poques aproximacions a les àrees. El Badalona tampoc no ha inquietat la porteria blaugrana. Quan faltaven tres minuts per acabar el partit, Carevic ha abandonat el camp, lesionat. Al final, 0 a 0 en un partit força avorrit.