Messi Celta Barça
@FCBarcelona_cat

Si alguna cosa funciona, millor no tocar-ho. Koeman s’ha deixat de romanços (rotacions) i ha repetit el mateix onze que va superar amb solvència el Vila-real en el primer partit de Lliga. Ansu Fati, Olaza en pròpia porta, i Sergi Roberto s’han encarregat de donar-li la raó amb una victòria al sempre complicat camp de Balaídos per 0 gols a 3.

Ansu Fati s’encarrega de les “meigues”

El Barça s’ha passat quatre estius buscant els gols que aportava Neymar. Moltíssims milions després, la solució ha aparegut a La Masia. Ansu Fati segueix en estat de gràcia, i li cauen els gols. Control exquisit i definició encara millor amb l’exterior. 0 a 1 i tercer gol al compte del jove Fati en només dos partits de Lliga. La diana ha revolucionat el Celta, que s’ha apropat amb perill a l’àrea blaugrana però sense conseqüències i el Barça s’ha tornat a tenir el domini. Però quan faltaven dos minuts per al final de la primera meitat, l’àrbitre ha expulsat a Lenglet per una segona groga que ningú no ha vist. Ni el Celta l’ha protestat ni el Barça s’ho creia. Com que el VAR no pot entrar en una segona groga, el Barça ha marxat al descans sabent que la segona se li faria molt llarga.

Messi tampoc no s’amaga

El Celta creia que era el seu moment però sempre hi ha un moment Messi. L’argentí ha ballat dins l’àrea i la seva centrada l’ha desviada Olaza per fer el segon. Els gallecs, estabornits, encara han tingut sort de no rebre més gols. De fet, n’han rebut un de Messi, que ha aprofitat un xut de Coutinho al pal, però ha estat anul·lat per un fora de joc mil·limètric. El mateix Coutinho ha fet lluir Iván Villar. Ni la pluja, ni el vent, ni el fet de ser un menys han pogut minvar el ritme blaugrana. Koeman ha mogut la banqueta i el Celta el travesser. Baeza s’ha topat amb la fusta en la més clara dels gallecs a un quart d’hora del final però no han estat encertats i Sergi Roberto, a l’afegit, ha fet el tercer per aconseguir que el Barça torni a conquistar Balaídos sis anys després.