La Lliga Iberdrola comença amb un plat fort. A la primera jornada hi ha el primer clàssic de la història. El Barça visita el camp del Madrid, un equip creat aquesta temporada i que s’ha format després d’absorbir el Tacón.

El Barça, favorit

Les blaugrana, actuals campiones de Lliga, són les favorites per endur-se els tres punts. L’equip de Lluís Cortés només ha tingut dues incorporacions i, per tant, el bloc ja està rodat i té assimilades les consignes del tècnic. En canvi, les madrilenyes han fet fins a vuit fitxatges i encara han de rodar i adaptar-se al sistema tàctic implementat per l’equip. De fet, el mateix tècnic blaugrana reconeix que desconeixen com poden jugar les blanques. Sí que coneixen les jugadores, totes fitxades de la Lliga espanyola, però el joc de l’equip del Madrid és una sorpresa. Cortés, però, ja ha avisat i ha dit que el que ha de fer el Barça és centrar-se en ell mateix.

Un partit especial

Tant Lluís Cortés com la pitxitxi de la temporada passada, Jennifer Hermoso, han destacat que serà un partit especial. De totes maneres, han volgut deixar clar que hi ha més rebombori entre els aficionats i els mitjans de comunicació pel clàssic que per ells, ja que són molt conscients que és un partit més i que els tres punts són igual d’importants que en qualsevol altre partit. Hermoso sí que ha dit que és important que el Madrid tingui un equip femení, perquè això pot ajudar a donar més ressò al futbol femení.