El secretari tècnic de FC Barcelona, Ramon Planes, ha parlat de l’actualitat esportiva del club en la roda de premsa de presentació de Sergiño Dest. Planes ha repassat el mercat de fitxatges del Barça i ha parlat de possibles entrades i també de possibles sortides.

Dembélé i Eric Garcia

El secretari tècnic ha estat molt clar quan se li ha preguntat sobre la possible sortida de Dembélé al Manchester United. Planes ha dit que “no hi ha cap negociació amb el Manchester United” per a Dembélé. De fet, ha dit que “és un jugador amb el qual comptem i esperem aquest any poder gaudir-lo”. A sobre la taula també hi ha possibilitat de fitxar algun central, com per exemple Eric Garcia, del Manchester City. Planes ha explicat que “ofensivament l’equip té un potencial gran” i ha reconegut que “defensivament l’equip és més dèbil”, donant a entendre que sí que pot arribar un reforç en aquesta línia. Això sí, ha assegurat que si fitxen algú no serà per fitxar-lo, sinó que serà perquè ajudi l’equip i el faci millor.

Umtiti, Todibo i Riqui Puig

Umtiti i Todibo són defenses centrals i el secretari tècnic també hi ha parlat. Sobre Umtiti ha explicat que “no ho està passant bé” i que “buscarem la millor sortida per a ell”. Pel que fa a Todibo ha admès que hi ha diversos clubs d’Europa que s’han interessat a incorporar-lo i que “és probable que acceptem alguna de les propostes”. Un altre nom propi ha estat el de Riqui Puig. Ha dit que Koeman ja va dir que li costaria tenir minuts, però que ell finalment ha decidit quedar-se al Barça i que, per tant, “li donem suport i pot ser que al final tingui minuts”.