1.290 dies. Tres anys i mig. Aquest era el temps que feia que el Palau Blaugrana no vivia una derrota del Barça d’hoquei patins. Un rècord que ha aconseguit aturar el Deportivo Liceo, després d’imposar-se per 3 a 4 al conjunt entrenat per Edu Castro. L’última derrota es remunta a l’1 d’abril del 2017, en el matx de tornada dels quarts de final de la Champions contra el conjunt italià del Forte dei Marmi. Precisament, els blaugrana també van caure per 3 a 4.

El Palau Blaugrana, un fortí

Al llarg d’aquests anys, el Barça ha fet del Palau Blaugrana el seu fortí. L’equip d’Edu Castro, com a local, ha estat intractable durant tres anys i mig. Una xifra de rècord. Però aquest dilluns, 12 d’octubre, el Liceo ha evitat que aquesta xifra continuï ampliant-se. L’enfrontament ha començat molt igualat i amb molta tensió sobre el parquet i a les banquetes. Els porters, Sergi Fernández i Carles Grau, han estat els protagonistes durant els primers minuts de joc. Joao Rodrigues ha obert la llauna per als blaugrana, però Jordi Adroher ha establert la igualada al marcador.

A la segona part, han arribat els gols dels gallecs gràcies a Roberto Di Benedetto i César Carballeria. Tot i que Helder Nunes ha retallat distàncies, novament Jordi Adroher ha vist porteria amb un llançament de falta directa. El darrer gol blaugrana l’ha signat Helder Nunes de penal. Amb el 3 a 4 s’ha arribat al final del partit, i el Liceo ha sumat una victòria històrica al Palau Blaugrana.