El Club Natació Barcelona ha caigut a la final de la Supercopa d’Espanya contra el Sabadell per 10 a 9. El partit s’ha decantat a favor dels amfitrions amb un gol en pròpia de Van den Burg a l’últim segon.

Una primera meitat molt renyida

El Sabadell, que duia el casquet blau, ha sigut el primer a avançar-se en el marcador. Però ràpidament el CN Barcelona ha posat l’empat a 1. Els barcelonins, mitjançant tirs més interiors han pogut agafar les regnes al marcador. Tot i així, no han pogut ampliar l’avantatge a més d’un gol. El primer quart ha estat molt disputat i els sabadellencs han posat l’empat a 3 als últims segons. El Barcelona ha seguit buscant tirs interiors en el segon parcial i s’ha avançat en el marcador per 3 a 4. Cal destacar l’actuació del porter barceloní, Unai Aguirre, que ha aturat diversos tirs dels sabadellencs. La primera meitat ha acabat 5 a 5.

El Sabadell es desmarca en la segona meitat

El tercer quart ha mantingut la mateixa dinàmica, ambdós equips han buscat obtenir l’avantatge al marcador. Però això ha estat impossible. Aquest parcial ha finalitzat 7 a 7. En l’últim període, el Sabadell s’ha posat per davant per segon cop en el partit gràcies a un penal. Aquesta avantatge s’ha vist augmentada a falta de tres minuts per acabar el partit amb un 9 a 7 favorable al Sabadell. Els barcelonins han remat contracorrent i han aconseguit fer pujar l’empat al marcador al tram final de l’encontre. El partit s’ha decidit en l’últim segon a favor del Sabadell amb un tir de Sergi Cabanas que Van den Burg ha desviat dins la seva pròpia porteria.