Barça femení

El Barça segueix intractable a la Lliga F. Les blaugrana s’han imposat al València per 0 a 4 i, per tant, continuen ampliant el rècord de victòries a la Lliga, que ara són de 52 de consecutives. Davant les valencianes les golejadores han estat Fridolina Rölfo, que n’ha fet dos, Oshoala i Aitana Bonmatí.

El Barça encarrila ràpidament el partit

Ràpidament el Barça ha obert el marcador, ja que en el minut 3 Fridolina Rölfo ha fet el 0 a 1. El València ha reaccionat al gol i ha estat Sandra Paños qui ha evitat l’empat de les valencianes. De totes maneres, les de Jonatan Giráldez han tingut el control del matx i al quart d’hora ha arribat el 0 a 2, obra d’Oshoala. Les blaugrana han estat molt superiors i també molt efectives. En el minut 22 ha arribat el 0 a 3, que ha signat Fridolina Rölfo. Amb el partit encarrilat, el Barça ha tingut ocasions per augmentar l’avantatge, però en l’últim minut Sandra Paños ha tornat a evitar el gol de les valencianes.

Aitana Bonmatí arrodoneix la victòria

La segona part ha començat com la primera, ja que només havien passat dos minuts quan Aitana Bonmatí ha marcat el 0 a 4. Tot just després ha començat el ball de canvis, però el que no ha canviat és la bona actuació de Sandra Paños, que ha tornat a rebutjar un xut perillós del València. En atac, Fridolina Rölfo ha estat la jugadora blaugrana més incisiva i ha estat a punt de signar el triplet, però el seu xut ha anat al pal. Les valencianes mai no han renunciat a l’atac i Altuve ha fregat el gol amb una rematada de cap al pal. El Barça ha seguit dominant i buscant el cinquè, però finalment no ha arribat.