El Barça ja ha arribat a Torí, on aquest dissabte, a les 19h, s’enfrontarà a l’Olympique de Lió en la final de la Champions. L’expedició blaugrana ha sortit de Barcelona aquest divendres al matí i ha arribat a Torí a primera hora de la tarda.

Serà aquesta tarda, 19.30h, quan l’equip s’entrenarà al Juventus Stadium, escenari de la final de dissabte. Abans de la sessió preparatòria, hi haurà la roda de premsa al partit, 18.45h. El tècnic, Jonatan Giráldez, s’ha endut tota la plantilla a la capital del Piamont. En total, hi ha 24 jugadores, fins i tot les lesionades. De fet, una final és un premi i l’entrenador ha volgut premiar totes les seves jugadores per la gran feina feta durant la temporada. Les lesionades són Cata Coll, Jana Fernández i Bruna Vilamala.

Tercera final de la Champions en quatre anys

El Barça emprèn el viatge cap a la final de la Champions de Torí amb la màxima il·lusió. Les blaugrana, que jugaran la seva tercera final de la Lliga de Campions en els últims quatre anys, intentaran revalidar el títol de campiones d’Europa, que tan brillantment van aconseguir el curs passat contra el Chelsea.

La sortida cap a Torí