L’entrenador del Barça, Sarunas Jasikevicius, ha quedat molt decebut per l’eliminació del seu equip en la semifinal de la Final Four de l’Eurolliga contra el Reial Madrid. Tot i ser els favorits per endur-se el títol, els blaugrana no van jugar un bon partit contra un equip blanc que va jugar millor. El tècnic ha dit que “hem fet 83 punts, suficient per guanyar. Que ens facin 52 punts en la segona part és inacceptable. Hem estat jugant malament. Molt malament a la segona part”.

Segona part per oblidar

Sarunas Jasikevicius ha explicat en la roda de premsa posterior al partit que “s’havia de tenir més sacrifici, sobretot a les faltes. Ho hem regalat tot. Estant 11 amunt al descans no estava gens content, però no he aconseguit convèncer els jugadors. És una nit molt difícil per nosaltres i l’afició. No sé, això ens passa moltes vegades. Així és aquest equip, un equip amb talent, però que et facin 52 punts a la segona part tan a prop de la final, això no és seriós.

La derrota més dura

Saras ha reconegut que “pot ser que sigui la derrota més dura, també l’any passat perdre la final va ser dur. Això ha de doldre, ha de doldre molt. Jo estic una mica cansat de dir que estem regalant molt, estem regalant títols. Ja sé que és difícil i ja cansa, que és més del mateix. Ens hem d’aixecar. Ens hem de mirar al mirall, no existeixen fórmules. Cadascú ha d’entendre que queda un títol molt important per jugar i aprendre. Jo estic cantant la mateixa cançó moltes vegades. No som capaços de matar sèries i partits, és molt difícil d’acceptar.