Mallorca FCB

El Barça ha empatat a dos a Son Moix contra el Mallorca i suma un punt per continuar líder de la Lliga en espera del que facin els seus rivals. Els mallorquins s’han avançat dues vegades amb gols de Muriqi i Abdón Prats i el Barça ha empatat amb dianes de Raphinha i Fermín López.

El Mallorca sorprèn en la primera part

Xavi Hernández ha començat amb un onze titular amb moltes rotacions, la més destacada, l’absència de Robert Lewandowski. Un error de Ter Stegen en una passada ha acabat en una jugada embolicada i l‘1 a 0 de Muriqi. Els blaugrana han reaccionat i han gaudit d’ocasions de gol fins que Raphinha, amb un xut potent des de fora l’àrea, ha empatat el partit a Son Moix. Han estat els millors minuts del Barça i el mateix brasiler ha estat a punt de fer el segon, però quan millor estaven els blaugrana, Abdón Prats ha estat murri per tornar a avançar els mallorquins abans del descans.

Un Barça amb la pólvora mullada

En la segona part el Barça ha sortit espès, però Joao Felix gairebé empata amb un xut sec des de fora l’àrea que ha anat al pal. Xavi ha mogut la banqueta i els homes entrenats per Javier Aguirre s’han tancat al darrere i els blaugrana els ha costat generar ocasions fins que en una bona jugada Fermín López en el minut 75 ha servit per empatar el partit. Els blaugrana han intentat sense èxit tornar a foradar la porteria del Mallorca i, finalment, s’han deixat dos punts a l’estadi balear.