El Sant Andreu juga dimecres 27 de setembre a les 18 h la primera ronda de la Copa Federació contra el Lleida Esportiu al Narcís Sala. Els andreuencs, si passen tres eliminatòries a partit únic, jugaran la Copa del Rei. El partit es podrà seguir en directe per “streaming” al Twitch de ‘btv esports’.

El Sant Andreu, confiat després de la victòria contra l’Hèrcules

L’entrenador del Sant Andreu, Xavi Molist, explica que “les victòries apugen la confiança”. Tot l’equip afronta aquesta nova competició amb la moral alta després de la victòria contra l’Hèrcules. Tot i això, Molist vol que els jugadors es prenguin cada partit com una final, sigui de la competició que sigui, per tant, no tracta aquest enfrontament diferent d’un de lliga regular.

El Lleida, l’únic imbatut a Segona RFEF

El Lleida Esportiu és el líder de la Segona RFEF amb un ple de victòries. Els lleidatans han estat capaços de començar la temporada amb 12 punts de 12 possibles. Tot i això, sembla que el Sant Andreu es fa fort al seu camp i és capaç de tombar equips imbatuts com va fer aquest cap de setmana passat amb l’Hèrcules. Els alacantins també havien sumat de tres en tres fins a la passada jornada.

L’alt ritme de competicions que encara el Sant Andreu

Finalment, Molist ha declarat que no té por de l’alt ritme de partits. El fet que els jugadors estiguin a principi de temporada fa que estiguin més frescos. Tot i això, el tècnic quadribarrat diu que mirarà la càrrega que tinguin els futbolistes a les cames i farà rotacions si ho creu convenient.