Torna la Champions League 2023-2024 amb un nou format que obligarà els equips a estar molt atents. Enguany, la màxima competició del waterpolo europeu es juga amb quatre grups de quatre equips cadascun i només els dos primers de cada grup passaran als quarts de final. Un total de 116 dies després d’aconseguir la medalla de bronze la temporada passada, l’Atlètic-Barceloneta comença una nova edició rebent l’Spandau 04 dimecres, 27 de setembre, a les 20 h.

Elvis Fatovic: “No podem cometre errades”

El nou format de la Champions League de waterpolo fa que tots els partits de la fase de grups siguin vitals. L’entrenador del CN Atlètic-Barceloneta, Elvis Fatovic, reconeix que “amb aquest nou format no pots tenir un mal dia, ja que no tens temps de corregir errades”. Respecte al primer rival, l’Spandau 04 és el campió de la Lliga alemanya i “és un conjunt amb molts internacionals amb un bon sistema de joc i de pressió, i haurem d’estar al cent per cent”.

Una baixa important i dues incorporacions de renom

L’Atlètic-Barcelona ha fet pocs canvis respecte a l’equip que va acabar tercer a l’última edició de la Champions. La baixa més destacada és la de Fran Fernández. El “xèrif” va penjar el casquet i ara és l’assistent d’Elvis i entrenador de l’equip juvenil.

Per la seva banda, l’equip de la piscina de Sant Sebastià ha fet dues incorporacions: el croat Ivan Zovic i l’egarenc Bernat Sanahuja. L’exjugador del CN Sabadell considera que “serà el meu debut a la Champions amb el meu nou club i potser tindré una mica de nervis al començament. Però tinc la sort de conèixer molts companys i la integració ha estat molt fàcil”.