Luís García, prèvia Tenerife - Espanyol
@RCDEspanyol

Partit important per a l’Espanyol a l’Heliodoro Rodríguez López contra el Tenerife. Els blanc-i-blaus viatgen a les illes Canàries amb la intenció de mantenir la bona ratxa de resultats fora de casa, on encara no han perdut cap partit aquesta temporada.

Luis García: “Hem de tenir encert en l’atac i contenir el poc que ens generen”

L’Espanyol és el màxim golejador de la Segona Divisió amb 14 gols. Unes xifres que han permès al conjunt de Luis García mantenir-se en la part alta de la classificació. Malgrat tot, el tècnic considera que “estem satisfets de com estem jugant, però cal millorar alguns aspectes. En atac, creem moltes ocasions, però hem de tenir més encert a l’àrea rival. En defensa, hem de contenir el poc que ens arriba. Els rivals tenen molta eficàcia per les poques ocasions que ens generen.”

Respecte al rival, un Tenerife que ocupa la sisena posició i que no ha perdut cap partit al seu estadi en aquest començament de temporada, Luis García considera que “és un equip que només ha rebut tres gols, però que li han suposat perdre sis punts. Si estem atents, en podem treure alguna cosa positiva. Això sí, és un equip amb bones individualitats. Ens haurem d’adaptar al clima, al viatge. No són excuses, però són coses que cal tenir-les en compte.”

L’arribada de Víctor Ruiz

L’última incorporació de l’Espanyol aquesta temporada ha estat la de Víctor Ruiz. L’exjugador blanc-i-blau torna a casa després de quedar lliure en el mercat d’estiu. El retorn del central és una bona notícia per a Luis García, ja que “amb ell podem doblar totes les posicions. És un central que ens aportarà sortida de pilota i que ha guanyat concentració i atenció. Li hem de donar un temps perquè s’adapti”.