Markel Zubizarreta

El Barça i Markel Zubizarreta han arribat a un acord per a la desvinculació del director esportiu del Barça femení. Zubizarreta tenia contracte fins al 30 de juny del 2024 i ha estat una peça clau en la construcció d’un equip que ha fet història.

El llegat de Markel Zubizarreta

El fins ara director esportiu va arribar al club el 2015 com a responsable de la gestió esportiva de l’equip femení. Va ser dos anys més tard, el 2017, quan es va convertir en el director esportiu. En aquestes sis temporades com a màxim responsable esportiu de l’equip ha construït un Barça triomfant, que ha guanyat un bon grapat de títols i, a més, ha enamorat pel seu estil de joc.

Durant el temps que Markel Zubizarreta ha ocupat el càrrec de director esportiu, el Barça ha guanyat un total de 16 títols. Entre aquests destaquen quatre Lligues, dues Lligues de Campions, quatre Copes de la Reina, tres Supercopes i tres Copes Catalunya.

El Barça, en el comunicat per informar de l’acord per a la desvinculació de Markel Zubizarreta, el considera com a “peça cabdal en la creació del millor equip d’Europa de futbol femení”. A més, li agraeix la seva dedicació i li desitja molta sort en el futur, tant en l’àmbit personal com el professional.