Triomf del Barça contra el Betis
@FCBarcelona

EFE | El Barça ha recuperat el somriure després de l’ensopegada a Vallecas i el Betis, castigat per l’expulsió d’Edgar González al minut 33, ha pagat les conseqüències de l’ambició del líder de la Lliga (4-0), que acarona el títol quan queden sis jornades per acabar el campionat. Els gols de Cristensen, Lewandowski i Raphinha a la primera part i el de Guido Rodríguez, a la segona, en pròpia porteria han decidit el triomf dels de Xavi en un partit en què ha debutat Yamine Lamal i s’ha acomiadat del Camp Nou, el bètic Joaquín.

Torna el Barça i tornen els gols

Després de la derrota davant el Rayo Vallecano, el Barça no volia més ensurts i ha sortit a la gespa amb ganes de decidir el partit ben aviat amb una pressió alta i circulació ràpida de la pilota. Ho han fet gràcies al retorn del quartet de migcampistes que formen Sergio Busquets, Frenkie de Joang, Pedri i Gavi que, en el primer quart d’hora de partit, no han donat opcions als jugadors de Pellegrini. També ha tornat a l’equip Andreas Chistensen després d’un mes de baixa. En canvi, al Betis, al minut 12 Luiz Felipe ha hagut de marxar per unes molèsties musculars.

Al minut 14, ha arribat el primer gol del partit. Raphinha ha fet una bona centrada que Christensen ha rematat de cap per fer l’1 a o i el seu primer gol amb la samarreta blaugrana. Al minut 33, ha arribat la jugada clau del partit. Edgar González ha vist la segona targeta groga i el Betis s’ha quedat amb 10 jugadors durant la resta del partit.

Amb un jugador més, el Barça ha anat a buscar el segon i l’ha trobat. Lewandowski ha rematat, al minut 36, una centrada de Koundé per fer el 2 a 0. I a la tercera ocasió, el tercer. Assistència mil·limètrica de Busquets i Raphinha no ha perdonat davant Rui Silva.

A la segona part, els protagonistes

Després del descans ha arribat el moment per als noms propis del partit: Ousmane Dembélé que ha tornat després de 3 mesos lesionat; el debut de Yamine Lamal i el comiat de Joaquín, que ha marxat lesionat. L’altre nom propi ha estat el de Guido Rodríguez, que ha fet el 4 a 0 amb un gol en pròpia porteria.

Ara, el Barça té molt més a prop el títol. Els blaugrana ja saben que necessiten, en les sis jornades que queden per acabar el campionat, aconseguir tres victòries, o dues victòries i dos empats, sempre que el Reial Madrid ho guanyi tot.