Barça B Sevilla Atlètic

El Barça B continua lluny de la zona del play-off d’ascens després de la derrota contra el Sevilla Atlètic per 2 a 1. Queden sis punts en joc aquesta temporada i l’equip de Sergi Barjuan es troba a quatre de l’oportunitat de lluitar per l’ascens a Segona Divisió. El Sevilla Atlètic, en canvi, es juga el descens a Segona RFEF.

El Barça B, molt fluix a la primera part

El Barça B ha sortit impetuós, amb possessions ràpides i verticals a camp rival. Tanmateix, el Sevilla Atlètic ha tingut una bona ocasió davant la porteria culer al minut 7 amb Quintana, però Arnau Tenas ha refusat amb bons reflexos. Els minuts anaven passant i l’equip andalús ha començat a prendre el control en atac.

El Sevilla Atlètic ha obert el marcador amb un xut potent i col·locat d’Isaac Bernal des de fora l’àrea al minut 27 de la primera. Arnau no ha pogut fer res, tot i que ja havia aturat diversos avisos dels locals. 10 minuts més tard, Quintana ha ampliat la diferència i ha fet el segon amb un bona rematada, gràcies a una gran passada lateral de Valentino Scotta. Jutglà ha estat a punt de fer el primer per als blaugrana, però ha enviat la pilota als núvols. El Barça B no ha acabat de trobar la calma i el control que els ajudés a ficar-se de nou al partit, i els jugadors han marxat a vestidors després de 45 minuts nefastos.

Els blaugrana milloren, però no guanyen

El Barça B ha començat el segon temps més intens. El Sevilla Atlètic ha tingut en tot moment el partit molt a favor i ha defensat com una roca, amb la idea de mantenir el resultat. Quan trobava espais, però, l’equip d’Alejandro Acejo ha atacat amb velocitat davant un Barça B molt precipitat, que intentava retallar distàncies de totes les maneres. Al minut 28 de la segona meitat, Jutglà ha tingut una altra bona ocasió sol davant Javier Díaz. El davanter blaugrana no ha pogut rematar bé la passada picada de Nils Mortimer.

El gol blaugrana arriba tard

El ritme del partit ha embogit i cap dels dos equips no ha sabut prendre el control, cosa que ha ajudat els sevillans a aguantar el 2 a 0 favorable. Els culers han estat més segurs en defensa al segon temps i han continuat insistint en atac. Finalment, Ramos Mingo ha fet el primer gol al minut 88 amb un bon cop de cap en una jugada de córner. Tot i la reacció al final, el Barça B no ha aprofitat les ocasions clares que ha tingut a la segona part i ha acabat perdent uns tres punts importantíssims.