Partit entre el San Fernando i el Barça B
@SanFernando_CD

Victòria treballada i important del Barça B davant el San Fernando (0-2) que apropa els blaugrana a les posicions de play-off d’ascens. Amb el triomf, els blaugrana encadenen sis victòries en set partits i continuen la bona ratxa després de guanyar l’Atlètic Sanluqueño per 5 a 0 en l’última jornada.

Poques ocasions a la primera part

La primera ocasió clara de gol ha estat per als blaugrana. Ferran Jutglà ha agafat una pilota al seu camp i després d’una jugada personal, el xut ha sortit arran del pal de la porteria del San Fernando. El de Sant Julià de Vilatorta ha estat el més actiu en l’atac del conjunt de Sergi Barjuan en els minuts inicials del partit.

El San Fernando s’ha tret la pressió de sobre i Callejón ha tingut una doble ocasió per marcar, però Arnau Tenas ha estat molt encertat per evitar el gol dels gaditans. El conjunt de Nacho Castro ha buscat el gol durant la primera part, però la manca d’encert dels seus jugadors ha fet que el gol no hagi arribat abans del descans. Això sí, al minut 40, els jugadors del San Fernando han reclamat un penal després que Callejon hagi caigut dins l’àrea.

Els gols de Jutglà i Peque

A l’inici de la segona part, el filial del Barça ha buscat el gol del triomf. Els blaugrana ho han intentat amb xuts de Jandro i Balde que no han trobat porteria, però a l’inici del segon temps l’ocasió més clara ha estat per als andalusos. Ferron ha vist com Arnau Tenas ha rebutjat un xut que anava directe a la porteria blaugrana.

Ha estat el Barça B qui finalment s’ha avançat. Ha estat amb un xut de Ferran Jutglà des de la frontal que ha superat Perales per fer el 0 a 1. El davanter ha estat a punt de fer el segon quan quedaven 10 minuts per acabar el partit. Jutglà ha xutat arran del pal després d’una bona jugada que ha iniciat des del seu camp.

La sentència blaugrana no ha arribat fins al temps afegit. Peque ha fet el 0 a 2 després de superar el porter del San Fernando.