Ricardo Esclápez, amb un temps de 24 minuts i 58 segons, i Marina Albesa, amb 30:15, han estat els guanyadors de la primera edició de La Directa Tibidabo. La prova, de cinc quilòmetres, sortia des del carrer de Saragossa, a tocar del Centre Excursionista de Gràcia, organitzadors de la cursa, al barri del Farró. Tal com diu el nom de la prova, l’arribada ha estat al Tibidabo, concretament al peu de la basílica.

La Directa, un recorregut dur, però divertit

El recorregut de La Directa, mig d’asfalt i mig de muntanya, ha transcorregut pel districte de Sarrià – Sant Gervasi, la primera part, i pel Parc Natural de la Serra de Collserola, la segona. Els corredors han hagut de superar un desnivell positiu de 450 metres fins arribar als 480 metres de la plaça del Tibidabo.

Curiositats de la prova

La cursa l’han acabat 122 persones en el límit d’hora i mitja que donava l’organització. El participant de més edat que ha acabat ha estat Ramon Izquierdo, de 85 anys, que ha estat el 114è, amb 1 hora, 17 minuts i 10 segons. El més jove ha estat Enaiat Ortega, de només 8 anys i que ha acabat amb 42 minuts i 46 segons en la posició 60.