Rubén Sánchez RCD Espanyol València

L’Espanyol ha acabat la temporada a l’RCDE Stadium amb un empat poc vistós davant el València. Els blanc-i-blaus han mostrat les carències de les últimes setmanes i sumen el sisè partit consecutiu sense guanyar, el segon empat, en un final de temporada per oblidar.

El València s’avança i RDT empata

La manca d’intensitat ha marcat un partit que deixava molt clar que la temporada gairebé havia acabat per als dos conjunts. Tot i això, la pressió de jugar a casa, la setmana convulsa amb el comiat de Vicente Moreno o les ganes d’un València més motivat han provocat que els valencians hagin estat més endollats. Al minut 37, Maxi Gómez ha fet el 0 a 1 en una molt bona combinació dels de José Bordalás. El poc públic assistent ha reaccionat amb alguns xiulets de descontentament. Al minut 42, Javi Puado ha fet el gol de l’empat, però ha estat anul·lat per fora de joc. Ara bé, just abans del descans, Raúl de Tomás ha aprofitat una assistència de Rubén Sánchez per fer el gol de l’empat. Aquest és el 17è gol d’RDT en aquesta Lliga.

Titularitat de Rubén Sánchez i debut de Villahermosa

Un dels aspectes més positius del partit ha estat la participació de jugadors del filial. Primer ha estat la primera titularitat de Rubén Sánchez. A la segona meitat s’ha produït el debut de Dani Villahermosa, migcampista del filial que ha entrat al minut 69. A la segona meitat, l’enfrontament ha estat força ensopit. El València n’ha tingut una que Vilhena ha refusat quan la pilota entrava a porteria. Diego López també ha estat molt atent en una altra jugada ofensiva dels valencianistes i David López ha tingut una ocasió amb una rematada de cap que Cillessen ha aturat i en la qual s’ha lesionat el capità espanyolista. El partit ha acabat amb un empat més o menys just en un partit gris dels blanc-i-blaus que ja comencen a pensar en la temporada que ve.