Múrcia - Barça Atlètic

El duel de la part alta de la classificació entre el Múrcia i el Barça Atlètic a l’estadi Enrique Roca ha acabat amb empat a un. El Barça ha completat un gran partit que ha començat dominant el Múrcia, però que el filial blaugrana ha aconseguit remuntar a la segona meitat. Els golejadors han estat Pedro León, per part del Múrcia, i d’Álvaro Nuñez, per part del Barça Atlètic.

El Múrcia posa pressió jugant a l’àrea del Barça

El Barça Atlètic ha començat guanyant la possessió al Múrcia, i no s’ha deixat impressionar pel gran ambient de l’estadi murcià. Els blaugrana han tingut un parell d’aproximacions, una de l’avui capità Àlex Carbonell i l’altra de Luismi Cruz, que han marxat desviats. Eren uns primers minuts de tempteig, i fins al minut 21 no hi ha hagut la primera jugada de perill del Múrcia: una rematada de cap d’Alberto González que ha sortit per damunt del travesser de la porteria d’Arnau Rafús.

Apoc a poc els murcians han anat guanyant metres i uns minuts més tard, Pedro León ho ha intentat des de la distància, després d’interceptar una passada a la frontal, però el seu xut ha sortit fregant el pal. Novament en el 30, Pedro León, un dels jugadors locals més incisius, ha posat a prova Arnau Rafús en un xut de falta, però el jove porter blaugrana ha pogut allunyar el perill. El Barça ha procurat tornar a igualar les forces, Luismi Cruz ha volgut sorprendre Joao Costa, que ha desviat en darrera instància.

En el minut 43 ha arribat el gol del Múrcia. Pedro León, que ja venia avisant, ha culminat una contra amb un xut al pal llarg i ja suma deu gols a la lliga al seu compte particular. El Barça s’ha equivocat en la sortida de pilota i el Múrcia ha robat la bola per construir una ràpida jugada de contraatac. Amb l’1 a 0 els dos equips han marxat camí de vestidors.

El Barça empata i surt reforçat de Múrcia

El Múrcia ha continuat ben plantat damunt el terreny de joc i el Barça ha trobat moltes dificultats per connectar últimes passades i poder igualar el marcador. En el minut 60, l’àrbitre ha perdonat l’expulsió a Pedro León quan no li ha ensenyat la segona targeta groga per una falta molt clara molt a prop de l’àrea de Joao Costa.

El Barça ha començat a mossegar de valent i en el 64 ha aconseguit igualar el marcador amb un golàs del lateral dret Álvaro Nuñez. Una centrada tancada de Fabio l’ha rematada de cap de forma impecable Álvaro Nuñez. El partit s’ha obert i el Barça ha protagonitzat els millors minuts de joc, ja que el Múrcia s’ha quedat molt tocat amb l’empat.

En el 76, el Múrcia ha reclamat penal per una acció del senegalès Diounkou sobre Pedro León, l’estadi ha demanat la pena màxima que l’àrbitre no ha concedit. En el 87 el Barça s’ha quedat amb 10 jugadors per l’expulsió d’Alpha Diounkou, per una falta sobre Alberto González. És la primera expulsió del jugador senegalès a la lliga amb el Barça. El Barça hauria pogut marcar el segon quan Juanda ha fet un servei de falta lateral estratosfèric, però un defensa del Múrcia ha tret la pilota des de terra. Uns minuts finals d’infart d’anades i vingudes que han acabat amb el mateix resultat, empat a un. El Barça queda en sisena posició amb 39 punts després de 26 jornades, mentre que el Múrcia es manté quart, en posicions de play-off, amb 42 punts.