El Poblenou ha guanyat el Sant Cugat per 31 a 21 a la jornada 14 de la Divisió d’Honor B de rugbi. Els de Graham Smith acumulen quatre victòries consecutives a casa i se situen a la cinquena posició de la classificació, amb 40 punts.

El Poblenou ha dominat el joc des de l’inici

Els locals han començat el partit més intensos i han situat el joc al camp del Sant Cugat des de l’inici. Aprofitant la seva situació al camp rival, el Poblenou s’ha avançat al marcador aconseguint un assaig. Els visitants han reaccionat i han empatat el partit uns minuts després. Tot i la bona reacció del Sant Cugat, el Poblenou ha desfet la igualada i ha acabat el primer temps guanyant 19-7. L’àrbitre ha expulsat amb vermella directa un jugador santcugatenc per joc brut uns minuts abans de xiular el descans.

Els locals fan valer la seva superioritat numèrica

Amb un jugador més, el Poblenou ha continuat dominant el partit a la represa. Tot i el domini, els locals no han aconseguit augmentar la distància al marcador i el Sant Cugat ha anotat un assaig al minut 20 situant-se a només cinc punts per darrere. Els barcelonins han reaccionat amb contundència anotant dos assaigs i una transformació que han sentenciat el matx. El Sant Cugat no s’ha rendit i ha aconseguit escurçar distàncies, però ja era massa tard per aconseguir empatar el partit. El marcador final ha estat de 31 a 21.